O nas

J-CONDOR, podjetje s sedežem v Spodnjih Pirničah, se na trgu predstavlja z opravljanjem dejavnosti servisnih storitev za avtomobile, avtovleke in vulkanizerstva. V vseh letih obstoja je podjetje preraslo začetniške težave ter se razvilo v uspešno in prepoznavno podjetje, obenem pa se obogatilo z dragocenimi izkušnjami.
Izkušnje poleg pridobljenega strokovnega znanja omogočajo kakovostno opravljene avtokleparske in avtoličarske storitve, podjetje pa nenehno vlaga v izobraževanje svojih zaposlenih, obenem pa daje velik poudarek na korektnem odnosu do vseh svojih strank. Dokaz o uspešnem delu so zadovoljne in zveste stranke, teh pa je iz leta v leto več.

Dolgoletne izkušnje


Konkurenčne ceneIzkušena ekipa


Zanesljiva podpora


VOJKO:

041 709 796

JANEZ:

031 238 339

Podjetje

J-Condor d.o.o.

Spodnje Pirniče 6
1215 Medvode
Slovenija

jcondor@amis.net

Lokacija

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.