Servis

Servis vozil

Vizualni izgled vozila nemalokrat odraža njegovo zdravje ter ohranjenost. Poleg tega je pri morebitni nadaljnji prodaji vozila neuraden, vendar precej zanesljiv nosilec informacij o vrednosti avtomobila – dodatno vrednost vozil določa stanje karoserije ter ohranjenost zunanjih elementov.

Zato je prav, da svoje vozilo obravnavamo temu primerno. Pri nas vam nudimo vrhunske storitve avtokleparstva in avtoličarstva v okviru dostopnih cen, poleg tega pa izvajamo tudi cenitve poškodovanih vozil za zavarovalnice.

Storitve opravljamo na osebnih vozilih, enoprostorcih ter kombiniranih vozilih blagovnih znamk Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Volkswagen, Volvo in Škoda.

KAKO VAM LAHKO
ŠE POMAGAMO?VOJKO:

041 709 796

JANEZ:

031 238 339

Podjetje

J-Condor d.o.o.

Spodnje Pirniče 6
1215 Medvode
Slovenija

jcondor@amis.net

Lokacija

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.